Toiminta

Tilaisuudet

Päivätilaisuudet

Päivätilaisuudet sunnuntaisin klo 11.

Sanan ja rukouksen ilta

Kokoonnutaan yhdessä rukoilemaan ja kuulemaan Jumalan sanaa.

Raamattupiiri

Raamattupiirissä paneudutaan syvällisesti Raamatun tutkimiseen.

Miesten saunaillat

Miehet kokoontuvat säännöllisesti viettämään saunailtaa seurakunnan alakerrassa.


Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Lisää tietoa tilaisuuksista ja aikatauluista saat tilaisuudet -sivulta.


Päiväkeskus

Seurakunnan alakerrassa sijaitsevassa päiväkeskuksessa on aamuisin tarjolla ruokaa ja kahvia, sekä hartaushetki. Jaamme päiväkeskuksessa säännöllistä ruoka-avustusta kaikille tarvitseville. Järjestämme toisinaan myös erilaisia retkiä ja osallistumme päiväkeskuskävijöiden leireille.

Päiväkeskuksen henkilökunta koostuu vapaaehtoisista, sekä kuntouttavassa työtoiminnassa olevista henkilöistä, jotka työskentelevät päiväkeskustoiminnan lisäksi muun muassa humanitäärisen avustustavaran lajittelussa ja lastauksessa.

Päiväkeskuksen aukioloajat, ruokailut, ruokajakelun, sekä muut aikataulut löytyvät viikko-ohjelmasta.


Nuoret

Lighthouse

Hei! Me ollaan Lighthouse nuoret. Meidän haluna on elää uskoa todeksi jokapäiväisessä elämässä ja toivotaan, et just sä voisit tulla mukaan meidän kanssa siihen mahtavaan seikkailuun mihin Jumala on meidät kutsunut.

Lighthouse koostuu Luoteis-Pirkanmaan ja Pohjois-Satakunnan helluntaiseurakuntien nuorista ja meillä on paljon sekä säännöllistä toimintaa, että erilaisia retkiä ja tapahtumia, joita järjestetään porukalla.

Tulevat nuortenillat ja tapahtumat löytyvät Hämeenkyrön helluntaiseurakunnan nettisivuilta.
Ollaan myös Instagramissa nimellä @lighthouse.nuoret.

70X7

70X7 on vuosituhannen vaihteen ikäluokille suunnattu kristillinen tapahtuma, joka järjestetään muutaman kuukauden välein Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Jämijärvellä ja Parkanossa. Seuraa 70X7-tapahtumaa Facebookissa.

Muu nuortentoiminta

Kankaanpään helluntaiseurakunnan nuortenillat löydät seurakunnan nettisivuilta.


Lähetystyö

Saksan työ

Seurakuntamme tukee Markku ja Johanna Ovaskan työtä Saksassa lähetyskannatuksilla ja esirukouksin. Ovaskan perheen esittelyn voit lukea Cross over Europe Missionin nettisivuilta.

Baltian juutalaistyö

CPM-Finland on yhteistyökumppanimme Baltian juutalaistyössä.

Latvian työ

Seurakuntamme tekee lähetystyötä Latviassa ja muissa Baltian maissa yhdessä Pirkanmaan Latvian ystävät ry:n kanssa. Lähetysmatkojen ja seurakuntavierailujen lisäksi teemme paljon humanitääristä avustustyötä kuljettaen avustustavaraa lukuisiin eri kohteisiin.


Kirjamyynti

Seurakunnan kirjamyynnistä voit ostaa kirjojen ja äänitteiden lisäksi adresseja ja kortteja eri tilanteisiin. Voit myös kysyä jonkun tietyn tuotteen tilaamista erikseen, mikäli sitä ei valikoimasta löydy.

Kirjamyynti on avoinna seurakunnan tilaisuuksien aikana, sekä päiväkeskuksen aukioloaikoina.