Jämijärven Helluntaiseurakunta

Sivustosta

Tietoja jhsrk.fi sivustosta

Käyttöohjeet

Valikkopalkista voit vaihtaa sivuja. Kun pidät hiirtä valikkonapin päällä avautuu napin alle lista sivun alasivuista.

Etusivulla ja Uutiset -sivulla näkyy oikeassa sivupalkissa lista tulevista tapahtumista. Tulevia tapahtumia -listan alla on linkki “Näytä kalenteri”. Tästä linkistä pääset tapahtumakalenteriin. Pääset tapahtumakalenteriin myös valikosta “Tapahtumat” -> “Tapahtumakalenteri”.

Tapahtumakalenterista näet näkymän seurakunnan tulevasta ohjelmasta.  Klikkaamalla tapahtuman nimeä pääset tapahtuman sivulle, jossa näet lisätietoja kyseisestä tapahtumasta.

Median äänitesivu vaatii Flash Playerin. Jos soitin ei toimi, lataa Flash Player  tästä linkistä.  Voit halutessasi soittaa äänitiedoston “Lataa” -linkistä millä tahansa koneellasi olevalla mediasoittimella, tai tallentaa sen.
Myös videosivu vaaatii toimiakseen Flash Playerin.

Sivusto toimii Internet Explorer 6 selaimella, mutta suositteltavaa on käyttää joko Internet Explorerin uudempaa versiota tai muuta selainta (esim. Mozilla Firefox, Safari, Opera, Google Chrome).
Windows 7 ja Vista käyttäjät voitat ladata uusimman Internet Explorer 9:n tästä linkistä.
Windows XP käyttäjät voivat ladata Internet Explorer 8:n tästä linkistä.
Voit myös ladata uusimman Firefox selaimen mille tahansa Windowsille, Macille tai Linuxille tästä linkistä.

Teknisiä tietoja

Sivusto on tehty käyttäen uusinta WordPress blogimoottorin versiota (3.3.2). Sivuston teema on tehty käsin, ilman valmista pohjaa. Sivuston ulkoasu on toteutettu html ja css koodilla, toiminnallisuus php -koodilla. Sivusto käyttää useita WordPress -lisäosia esim. tapahtumakalenteria varten.

Sivuston ohjelmoinnin ja grafiikan on tehnyt Tero Salmela.

Ongelmia tai  kysyttävää

Yhteystiedot -valikon alta löytyy palautelomake.   Sen kautta saat parhaiten yhteyden sivuston  ylläpitoon.  Voit myös esittää toivomuksia sivujen kehittämiseksi.  Otamme mielellämme palautetta vastaan ja pyrimme sen avulla kehittämään sivustoa.